Kurser:

Mindfulness – Online kursus 2024
Har du brug for- og lyst til at praktisere mindfulness sammen med andre online? 
Intentionen med mindfulness kurset er at træne nærvær og derigennem give omsorg til dig selv, stabilisere nervesystemet og bevare retning og optimisme i en tid, der endnu engang udfordrer os alle. Læs mere her.
Nytårs retreat 2024
Nytårs tiden er for mange den tid på året, hvor der gøres status over det år, der er gået og ser fremad mod det år der kommer. Det er samtidig en tid, hvor vi bevæger os os mod lysere tider; vintersolhverv og juledagene er fortid. 
Lige her midt mellem fortid og fremtid – kan vi sunde os med det, der rører sig netop nu.. Læs mere her.
8 ugers MBSR mindfulness kursus samt en hel dag med træning og integration af øvelserne
På kurset arbejdes Mindfulness baseret stress reduktion systemet (MBSR). Programmet består af træning i øget bevidst nærvær overfor tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Alle øvelserne bliver guidet og inkluderer enkle kropslige øvelser (mindful yoga). Læs mere her.
Mindfulness for medlemmer af Ældresagen
Kurset henvender sig til alle medlemmer af Ældresagen. Vi vil på kurset træne mindfulness teknikker, der kan være en støtte til håndtering af de udfordringer, som vi møder i hverdagen eller i forbindelse med tilstande som stress, depression, angst, smerte og kroniske sygdomme. Læs mere her.
Nærværets kunst
At være tilstede i nuet indebærer, at du er der, hvor du er. At du er tilstede i livet og kan rumme de bevægelser, der hele tiden sker i dine tanker, følelser og kroppen­ både det behagelige og det smertelige og udfordrende. Læs mere her.
Indre ro og kropbevidsthed
Et kursusforløb, som henvender sig til institutioner, som ønsker at få større indsigt og erfaring i arbejdet med nærværs træning og ønsker at formidle det videre til børn og unge. Læs mere her.
Kursus for personalegrupper, som arbejder indenfor sundhedssektoren
På kurset arbejdes der med grundlæggende teknikker indenfor mindfulness meditation. Den øvelse og praksis vi bygger op igennem kursusdagene giver et solidt grundlag for at være nærværende i arbejdet som pleje­og omsorgsgiver. Læs mere her.