Kurser :

Indre vækst og fordybelse – september 2021

Sensommer retreat på Danakilde ved Rørbæk Sø. Fredag d. 3. september  til søndag d. 5. september 2021.

Forær dig selv tre dage, hvor du bevidst vælger at give slip på at gøre for i stedet at tillade væren og stilhed at få plads.. Læs mere her.

Nytårs stilhed 2021

Nytårs tiden er for mange den tid på året, hvor der gøres status over det år, der er gået og ser fremad mod det år der kommer. Det er samtidig en tid, hvor vi bevæger os os mod lysere tider; vintersolhverv og juledagene er fortid.
Lige her midt mellem fortid og fremtid – kan vi sunde os med det, der rører sig netop nu.. Læs mere her.

Stilhedsdag på Himmelbjerggården d. 5. december 2021.

Som en måde at give dig selv omsorg eller som en forfriskning i forhold til praksis med mindfulness, får du hermed muligheden for at deltage på MBSR mindfulness stilheds dagen. Intentionen med stilheds dagen er at skrue ned for hverdagens distraktioner og i stedet.. Læs mere her.

Ungdoms retreat på Strandgården d. 5. – 8. august 2021

Ungdom er overgangen fra barn til voksen. Det er derfor en tid med masser af udvikling, usikkerhed, valg, udfordringer og krav og forventninger.
Vi kigger ofte uden for os selv for at føle os okay indeni. Konstant bombarderes vi med informationer, der nemt presser os og vækker unødig præstationskrav. Og vi kommer væk fra os selv. At kunne stabilisere os i os selv er ikke noget, som vi lære på nogen skole. Men det er muligt at træne denne færdighed. Læs mere her.

At work

På mindfulness instruktør kurset arbejdes der med opbygning af egen træningspraksis, undervisning i metodens udvikling og virkninger på krop og sind. Læs mere her.

8 ugers MBSR mindfulness kursus samt en hel dag med træning og integration af øvelserne.

På kurset arbejdes Mindfulness baseret stress reduktion systemet (MBSR). Programmet består af træning i øget bevidst nærvær overfor tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Alle øvelserne bliver guidet og inkluderer enkle kropslige øvelser (mindful yoga). Læs mere her.

Mindfulness for medlemmer af Ældresagen.

Kurset henvender sig til alle medlemmer af Ældresagen. Vi vil på kurset træne mindfulness teknikker, der kan være en støtte til håndtering af de udfordringer, som vi møder i hverdagen eller i forbindelse med tilstande som stress, depression, angst, smerte og kroniske sygdomme. Læs mere her.

Nærværets kunst.

At være tilstede i nuet indebærer, at du er der, hvor du er. At du er tilstede i livet og kan rumme de bevægelser, der hele tiden sker i dine tanker, følelser og kroppen­ både det behagelige og det smertelige og udfordrende. Læs mere her.

Indre ro og kropbevidsthed.

Et kursusforløb, som henvender sig til institutioner, som ønsker at få større indsigt og erfaring i arbejdet med nærværs træning og ønsker at formidle det videre til børn og unge. Læs mere her.

Kursus for personalegrupper, som arbejder indenfor sundhedssektoren.

På kurset arbejdes der med grundlæggende teknikker indenfor mindfulness meditation. Den øvelse og praksis vi bygger op igennem kursusdagene giver et solidt grundlag for at være nærværende i arbejdet som pleje­og omsorgsgiver. Læs mere her.