Kurser :

Mindfulness – Online kursus 2022

Har du brug for og lyst til at praktisere mindfulness sammen med andre online?  Intentionen med mindfulness kurset er at træne nærvær og derigennem give omsorg til dig selv, stabilisere nervesystemet og bevare retning og optimisme i en tid, der endnu engang har udfordret os alle. Læs mere her.

Fordybelsesdag på Himmelbjerggården den 26. Juni 2022

Som en måde at give dig selv omsorg eller som en forfriskning i forhold til praksis med mindfulness, får du hermed muligheden for at deltage på MBSR mindfulness stilheds dagen. Intentionen med stilheds dagen er at skrue ned for hverdagens distraktioner og i stedet.. Læs mere her.

Nytårs stilhed 2022

Nytårs tiden er for mange den tid på året, hvor der gøres status over det år, der er gået og ser fremad mod det år der kommer. Det er samtidig en tid, hvor vi bevæger os os mod lysere tider; vintersolhverv og juledagene er fortid.
Lige her midt mellem fortid og fremtid – kan vi sunde os med det, der rører sig netop nu.. Læs mere her.

Mindfulness instruktør kursus 2022

Jeg underviser for Atwork i mindfulness. Her kan du tage et mindfulness instruktør kursus, hvor der arbejdes der med opbygning af egen træningspraksis i mindfulness. Der undervises i teori og forskning i mindfulness samt, hvordan det påvirker krop og sind, herunder stressforskning. Kurset er for alle. Læs mere her.

Mindfulness for medlemmer af Ældresagen

Kurset henvender sig til alle medlemmer af Ældresagen. Vi vil på kurset træne mindfulness teknikker, der kan være en støtte til håndtering af de udfordringer, som vi møder i hverdagen eller i forbindelse med tilstande som stress, depression, angst, smerte og kroniske sygdomme. Læs mere her.

8 ugers MBSR mindfulness kursus samt en hel dag med træning og integration af øvelserne

På kurset arbejdes Mindfulness baseret stress reduktion systemet (MBSR). Programmet består af træning i øget bevidst nærvær overfor tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Alle øvelserne bliver guidet og inkluderer enkle kropslige øvelser (mindful yoga). Læs mere her.

Nærværets kunst

At være tilstede i nuet indebærer, at du er der, hvor du er. At du er tilstede i livet og kan rumme de bevægelser, der hele tiden sker i dine tanker, følelser og kroppen­ både det behagelige og det smertelige og udfordrende. Læs mere her.

Kursus for personalegrupper, som arbejder indenfor sundhedssektoren

På kurset arbejdes der med grundlæggende teknikker indenfor mindfulness meditation. Den øvelse og praksis vi bygger op igennem kursusdagene giver et solidt grundlag for at være nærværende i arbejdet som pleje­og omsorgsgiver. Læs mere her.