Hanne Ravn

Om Hanne Ravn

Både professionelt og personligt har jeg gennem mange år beskæftiget mig med personlig udvikling, livsvejledning, terapi og mindfulness meditation. Mit arbejde tager afsæt i en solid faglig forankring kombineret med egne erfaringer og egen praksis med meditation og mindfulness.

Meditation, nærværstræning, samtale og kropsarbejde er centrale elementer i mit arbejde.
Omdrejningspunktet er vores personlige møde, hvor jeg bringer de forskellige elementer i spil, alt efter hvad der passer til dig og til din livssituation. Min tilgang er baseret på intuition, nærvær, livskundskab og empati.

Det er min erfaring, at varig forandring skabes gennem et langvarigt forløb, der går i dybden.

Jeg har i mere end 20 år undervist i meditations- og mindfulnesstræning, sundhed, psykologi og kropsarbejde og har givet personlig livsvejledning til både børn, unge og voksne. Jeg møder mennesker med vidt forskellig baggrund og tager åbent imod hvert enkelt menneske, både i individuelle terapeutiske forløb og i grupper.

Jeg har mange års erfaring med mennesker, som har været ramt af angst, stress, udbrændthed eller depression – mennesker, der står ved en korsvej i deres liv og som ønsker hjælp til at leve livet bedst muligt med de udfordringer, som livet byder os.

I mit arbejde stræber jeg efter at se det unikke i hvert enkelt menneske med respekt for dennes visdom, livserfaringer og kompetencer.

Min vigtigste opgave er at understøtte din proces, så du inspireres til at udvikle og styrke dine ressourcer og kvaliteter.

Jeg ønsker at hjælpe dig til at opleve indre frihed, finde glæde og tilfredshed med livet lige der, hvor du er.

Uddrag af CV

Bestyrelsesmedlem i Mindfulnessforeningen. http://www.mindfulnessforeningen.dk

Kvalificeret MBSR Mindfulness underviser, Aarhus Universitet

NADA behandler. Mette og Lars Wiinblad, NADA Danmark

Psykisk førstehjælp. Psykiatrifonden

Sygeplejerske

3 årig Psykoterapeutisk  uddannelse,  Knudepunktet v. Vibeke Adler cand. psyk.

Underviser i mindfulness instruktørforløb, mindfulness for børn og psykologi, Atwork. Center for Sundhed

Underviser på Social-og Sundhedsskole, SOSU Østjylland

Daglig leder og underviser af Det Hele Menneske, Daghøjskolen Gimle. FO Århus

Grunduddannelse i konflikthåndtering; CfK

Konstruktivistisk vejlederuddannelse

Supervisions uddannelse, Kempler Instituttet

C.G. Jungs Dybdepsykologisk årskursus, Folkeuniversitetet

Krop- og gestaltterapeutisk grunduddannelse, Dansk Institut for Krop- og gestaltterapi

Massagelærer- og terapeut, Nordlys Centret,

Zoneterapeut, FDZ

Jeg modtager undervisning og vejledning hos Helen Gamborg og Jes Bertelsen, Vækstcenteret, Nr. Snede.