OM HANNE RAVN

Både professionelt og personligt har jeg gennem mange år beskæftiget mig med personlig udvikling, livsvejledning, terapi, mindfulness og meditation. Mit arbejde tager afsæt i en solid faglig forankring kombineret med egne erfaringer og egen praksis med meditation.
Meditation, nærværstræning, samtale og kropsarbejde er centrale elementer i mit arbejde.
Omdrejningspunktet er vores personlige møde, hvor jeg bringer de forskellige elementer i spil, alt efter hvad der passer til dig og til din livssituation. Min tilgang er baseret på intuition, nærvær, livskundskab og empati. 
Det er min erfaring, at varig forandring skabes gennem et langvarigt forløb, der går i dybden.
Jeg har i mere end 30 år undervist i meditations- og mindfulnesstræning, sundhed, psykologi og kropsarbejde og har givet personlig livsvejledning til både børn, unge og voksne. Jeg møder mennesker med vidt forskellig baggrund og tager åbent imod hvert enkelt menneske, både i individuelle terapeutiske forløb og i grupper.
Uddrag af CV
Mindfulness MBSR instruktør, Center for mindfulness, Århus Universitet
Grunduddannelse i Naturterapi fra VINATUR, Svendborg
Nada behandler
Meditations lærer
Sygeplejerske
3 årig Psykoterapeutisk kompetenceudviklings uddannelse
Underviser på SOSUØstjylland
Daglig leder og underviser af Det Hele Menneske, Daghøjskolen Gimle
Grunduddannelse i konflikthåndtering
Konstruktivistisk vejlederuddannelse
Supervisions uddannelse, Kempler Instituttet 
C.G. Jungs Dybdepsykologisk årskursus 
Krop- og gestaltterapeutisk grunduddannelse
Nordlys massagelærer- og terapeut
Zoneterapeut FDZ
Jeg modtager løbende undervisning og supervision fra bl.a. Helen Gamborg og Jes Bertelsen. Vækstcenteret i Nr. Snede.
 
 
 
 

.