Nytårsstilhed 2021

Nytårsstilhed

Fordybelse og stilhed i forbindelses med nytåret 2021.

Der findes kun to måder at levet livet på. Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er, som om alting er et mirakel.

             Albert Einstein

Har du en tiltrækning efter stilhed og fordybelse hen over nytåret, og gerne vil være sammen med andre samt få inspiration og vejledning til at slippe året, der rinder ud og sætte en intension for 2022, så vil et retreat hen over nytåret måske være en mulighed for dig.

Nytårstiden er for mange den tid på året, hvor der gøres status over det år, der er gået og ser fremad mod det år der kommer. Det er samtidig en tid, hvor vi bevæger os os mod lysere tider; vintersolhverv og juledagene er fortid.
Lige her midt mellem fortid og fremtid – kan vi sunde os med det, der rører sig netop nu.

På dette nytårs retreat vil vi have fokus på øjeblikket gennem bevægelse mindfulness og meditation.
Med en nærværende tilgang vil vi lave kropslige øvelser med qi gong yoga og silent walks, så kroppen kan blive et anker, hvor sindet kan få mulighed for at falde til ro.
I processen vil der også være tid til fordybelse og refleksion gennem skriveøvelser, inquiry, kreativ fordybelse og udendørs aktivitet med bla. vandretur og skovbadning.
Det gennemgående program frem til selve nytårsaften vil være en vekslen mellem bevægelse, meditation inde og ude og fordybelse med kreative øvelser alene og sammen med de øvrige deltagere.

Nytårs aften spiser vi middag, synger sange, lave lege og udveksler omkring det, vi dybest set ønsker for os selv og andre for det kommende år.

Nytårs øjeblikket forbereder vi med et særligt ritual.

 

Program:

Datoer
29.12. 2021 kl. 15 til 1.1.2022 kl. 15.

 

Priser
1.500kr på enkeltværelse.
1.200kr på dobbeltværelse.
Dette dækker overnatning.

Alle deltagere får til opgave at medbringe tilberedt mad til et måltid. Nærmere oplysninger herom følger, når du har sendt en tilmelding.

For undervisning: kr. 1.700,-

Tilmeldingsfrist d. 1.december 2021.

I tilfælde af ny corona smitte og nedlukning, hvor kurset må aflyses tilbagebetales kursuspris og ophold dog fratrukket et administrationsbeløb på kr. 500,-

For yderligere oplysninger:

mail@hanneravn.dk eller på tlf. 42832116

Den lille rubin, som alle ønsker, er faldet ud på vejen. Nogle tror den ligger øst for os, andre vest for os.

Nogle siger: ”blandt primitive klippestykker”, andre ”i de dybe have”.

Kabirs instinkt fortalte ham, at den var indeni, og hvad den var værd og han svøbte den omhyggeligt i sit hjertes klæde.

                                                                       Kabir: ”Kabirs bog”