Retreat med mindfulness meditation og bowspring yoga ved Aa Strand

Retreat med mindfulness meditation og bowspring yoga ved Aa Strand.

En weekend hvor kroppen styrkes på en let og legende måde, mens sindet finder et nærende leje at hvile ind i. En weekend hvor du er fri til at gå en lang tur langs vandet eller fordybe dig i en god snak.

På dette retreat bliver hele dit system vitaliseret og du vil føle dig lettere og friere både i kroppen og i sindet. Vi arbejder med bowspring og denne træningsforms fineste opgave er at vække og åbne kroppen og sindet til det vi i mindfulness meditation kalder beginners mind. En tilstand hvorfra vi tager imod alt hvad vi møder i vores liv, det behagelige og det mindre behagelige, med en åbenhed og nysgerrighed, som da vi var barn, og sansede det nye fra øjeblik til øjeblik.

Med den form for åbenhed følger en følelse af frihed som ikke kan forklares. Den skal opleves.

Uanset om du er helt ny til bowspring og mindfulness meditation eller du har praktiseret mange år, vil retreatet nære og berige dig, idet du naturligt bygger videre udfra det sted du står. Det er ikke meningen at øvelserne skal være på en bestemt måde, for at være rigtig, ligesom det ikke er meningen, at du skal være dygtig til at være tilstede i nuet på forhånd, for at drage nytte af mindfulness meditations øvelserne.

Om du har stress, angst, uro eller depression eller du føler dig helt godt afbalanceret og grundlæggende tilpas i dig selv, er underordnet. Uanset hvor i livet du befinder dig, vil retreatet åbne for nye muligheder og skabe rum for en fordybelse.

Weekendens forløb varierer mellem øvelser i bevægelse: bowspring, Qi gong og vandreture, samt stille siddende øvelser med mindfulness og meditationsøvelser.

Vi spiser god, veltilberedt økologisk vegetarisk kost

Forår 2019:

Den 3. 5. Maj 2019

 

Sted: Aa Strand Fælleshus, Ebberup Strand, Assens på Sydfyn

http://aastrandfaelleshus.wix.com/aastrand

Man indkvarteres på dobbeltværelse. Der er et begrænset antal enkeltværelse, som kan bookes efter først til mølle princippet. Der tillægges en pris på kr. 500,-

PROGRAM:
Fredag:
16.30 – 17     Ankomst og indkvartering
17-19             Fordybelse og bowspring
19.15-20.30 Aftensmad
20­.30-21       Meditation og fordybelse

Lørdag:
8-9.30           Fordybelse og bowspring
9.30-11          Brunch
11-13              Vandretur med madpakker

13­ – 14.30      Fritid

14.30-16.30  Bowspring
17 – 18            Meditation og fordybelse
18­ – 19.30      Aftensmad og fritid
19.30 – 21      Fordybelse

Søndag:
8- ­10.30         Bowpring, meditation og fordybelse
10.30­ -12       Brunch
11-13               Oprydning, afslutning, farvel

PRIS:

Kr. 2.500,­-
Prisen inkluderer overnatning i dobbeltværelse ­ med mindre andet er aftalt. Frisk lavet vegetarisk mad, te/kaffe og frugt.

BETALING:
Kursusgebyr indsættes på konto: 6180­-4500867995

TILMELDING:

Tryk på den røde blok nederst på siden. Skriv dit navn, adresse, mailadresse og telefon nummer i feltet, der dukker op og husk at tilføje kursets titel. Du er først sikret en plads, når kursusbeløbet er indbetalt.

UNDERVISERE:

Senay Jensen: Bowspring/yoga ­og mindfulnesslærer. Underviser i bowspring yoga og mindfulness på yoga rejser, retreats, ugentlige klasser og udendørs på stranden om sommeren. Se mere på: yoganesh.dk

Hanne Ravn: Mindfulness og meditationslærer, psykoterapeut, sygeplejerske. Har i mere en 25 år undervist i meditation, mindfulness, kropsarbejde, psykologi og sundhed.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Hanne Ravn tlf. 4283 2116 eller mail@hanneravn.dk,  Senay Jensen tlf. 2241 0403 eller senayjensen@gmail.com

Tilmelding