KURSER OVERSIGT

Kurser :

Forårs retreat i Tyrkiet d. 14. -21. april 2019

Vi rejser til Cirali hvor naturen står frisk, som en dansk sommerdag, med en overdådighed af plante og dyreliv.

Når alt det smukke er suget helt ind vil du opleve hvordan det nærer og støtter dig, forfrisker alle sanser og giver ro til fordybelse i kropslige og meditative praksisser.

Rejsen er en ydre rejse til en smuk fremmed egn, men det er også en rejse hjem i dig, hvor du dag for dag vil føle dig lettere, mere glad og forankret ind i livet, som det er.

Du bliver undervist i Bowspring yoga (En funktionel praksis tilpasset til moderne mennesker) og guidet i mindfulness meditations praksis.  Læs mere her..

At work.

På mindfulness instruktør kurset arbejdes der med opbygning af egen træningspraksis, undervisning i metodens udvikling og virkninger på krop og sind. Læs mere her..

8 ugers kursus samt en hel dag med træning og integration af øvelserne.

På kurset arbejdes der med elementer fra Mindfulness baseret stress reduktion systemet (MBSR). Programmet består af træning i øget bevidst nærvær overfor tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Alle øvelserne bliver guidet og inkluderer enkle kropslige øvelser (mindful yoga). Læs mere her..

Mindfulness for øvede.

Kursus for dig, som ønsker at få udvidet din erfaring med mindfulness meditation og som har gennemgået et 8 ugers MBSR program eller lignende mindfulness undervisning. Læs mere her..

Mindfulness for medlemmer af Ældresagen.

Kurset henvender sig til alle medlemmer af Ældresagen. Vi vil på kurset træne mindfulness teknikker, der kan være en støtte til håndtering af de udfordringer, som vi møder i hverdagen eller i forbindelse med tilstande som stress, depression, angst, smerte og kroniske sygdomme. Læs mere her.

Stilheds dag.

Som en måde at give dig selv omsorg eller som en forfriskning i forhold til praksis med mindfulness, får du hermed muligheden for at deltage på MBSR mindfulness stilheds dagen.

Intentionen med stilheds dagen er at skrue ned for hverdagens distraktioner (computer, smartphone, tv, smalltalk etc) og i stedet træne nærværet gennem meditativ praksis. Læs mere her.

Mindfulness og bowspring yoga retreat ved Aa Strand d. 16. – 18. nov. 2018

På det smukke Aa strand på Vestfyn tilbydes du kursus i yoga, mindfulness meditation og øvelser med stilhed. Denne retreat giver dig de bedste betingelser for at styrke krop og sind, så du har modstandskraft og energi til at være i vinterens mørke og kulde med glæde og mildhed. Læs mere her..

Nærværets Kunst.

At være tilstede i nuet indebærer, at du er der, hvor du er. At du er tilstede i livet og kan rumme de bevægelser, der hele tiden sker i dine tanker, følelser og kroppen­ både det behagelige og det smertelige og udfordrende. Læs mere her..

Indre ro og kropbevidsthed.

Et kursusforløb, som henvender sig til institutioner, som ønsker at få større indsigt og erfaring i arbejdet med nærværs træning og ønsker at formidle det videre til børn og unge. Læs mere her..

Kursus for personalegrupper, som arbejder indenfor sundhedssektoren.

På kurset arbejdes der med grundlæggende teknikker indenfor mindfulness meditation. Den øvelse og praksis vi bygger op igennem kursusdagene giver et solidt grundlag for at være nærværende i arbejdet som pleje­ og omsorgsgiver. Læs mere her..

Meditationsgruppe.

En nystartet gruppe for dig, som ønsker at få opbygget en grundlæggende erfaring med meditation. Det kan være udgangspunktet for et solidt grundlag til opbygning af meditationspraksis i din hverdag. Læs mere her..