Kurser :

At work

På mindfulness instruktør kurset arbejdes der med opbygning af egen træningspraksis, undervisning i metodens udvikling og virkninger på krop og sind. Læs mere her..

8 ugers MBSR mindfulness kursus samt en hel dag med træning og integration af øvelserne.

På kurset arbejdes Mindfulness baseret stress reduktion systemet (MBSR). Programmet består af træning i øget bevidst nærvær overfor tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Alle øvelserne bliver guidet og inkluderer enkle kropslige øvelser (mindful yoga). Læs mere her.

Midsommer meditation.

En aften med tid til vækst og fordybelse.  Midsommer er den tid på året, hvor naturen folder de mest frugtbare kræfter ud. Der er flest lyse timer, planternes vækst er på sit højeste og dyrene er intenst optaget af yngelpleje. Disse kræfter kan vi drage nytte af i mødet med os selv. Vi kan lade os inspirere af naturens aktivitet og blive mere vågen i forhold til vore egne vækstmuligheder. Hvad er mine kvaliteter? Hvor er jeg på vej hen? Hvad vil jeg gerne udfolde/arbejde med? er blot nogle af de spørgsmål vi kan stille os selv. Læs mere her..

Mindfulness for medlemmer af Ældresagen.

Kurset henvender sig til alle medlemmer af Ældresagen. Vi vil på kurset træne mindfulness teknikker, der kan være en støtte til håndtering af de udfordringer, som vi møder i hverdagen eller i forbindelse med tilstande som stress, depression, angst, smerte og kroniske sygdomme. Læs mere her..

Mindfulness og bowspring yoga retreat ved Aa Strand

På det smukke Aa strand på Vestfyn tilbydes du kursus i yoga, mindfulness meditation og øvelser med stilhed. Denne retreat giver dig de bedste betingelser for at styrke krop og sind, så du har modstandskraft og energi til at være i vinterens mørke og kulde med glæde og mildhed. Læs mere her..

Nærværets kunst.

At være tilstede i nuet indebærer, at du er der, hvor du er. At du er tilstede i livet og kan rumme de bevægelser, der hele tiden sker i dine tanker, følelser og kroppen­ både det behagelige og det smertelige og udfordrende. Læs mere her..

Indre ro og kropbevidsthed.

Et kursusforløb, som henvender sig til institutioner, som ønsker at få større indsigt og erfaring i arbejdet med nærværs træning og ønsker at formidle det videre til børn og unge. Læs mere her..

Kursus for personalegrupper, som arbejder indenfor sundhedssektoren.

På kurset arbejdes der med grundlæggende teknikker indenfor mindfulness meditation. Den øvelse og praksis vi bygger op igennem kursusdagene giver et solidt grundlag for at være nærværende i arbejdet som pleje­og omsorgsgiver. Læs mere her..

Meditationsgruppe.

En nystartet gruppe for dig, som ønsker at få opbygget en grundlæggende erfaring med meditation. Det kan være udgangspunktet for et solidt grundlag til opbygning af meditationspraksis i din hverdag. Læs mere her..