Indre vækst og fordybelse Sensommer retreat

Indre vækst og fordybelse.

Sensommer retreat på Danakilde ved Rørbæk Sø.

Lørdag d. 29.8.- mandag d. 31.8. 2020

page1image2832638992

Forær dig selv tre dage, hvor du bevidst vælger at give slip på at gøre, for i stedet at tillade væren og stilhed at få plads.

Der sker noget helt særligt, når vi tillader os selv at være stille og frisættes fra alle mulige opgaver og krav, relationelle forventninger eller blot daglige vaner med regelmæssigt at tjekke op på diverse nyhedsplatforme. Det skaber en unik mulighed for at lytte dybere ind i sindet og få øje på, hvad der i virkeligheden er betydningsfuldt i livet.

På dette retreatet gives denne mulighed; her har du mulighed for at opdage, hvordan dage i stilhed, omgivet af smuk natur og væk fra by og hverdagens stress og uro reelt skaber en dybere kontakt til dig selv, dine kvaliteter og ressourcer.

Retreatet er til dig, der ønsker at komme mere hjem i dig selv, praktisere selvomsorg eller blot er nysgerrig og åben i mødet med andre – også når vi er stille sammen. Det er også for dig, som måske har været under pres privat eller arbejdsmæssigt gennem længere tid og har brug for en weekend til restitution.

Et retreat med stilhed og i en smuk natur skaber vej for mindre stress, mere vågenhed og fornyet klarhed over hverdagens udfordringer og vores evner til at håndtere disse mere hensigtsmæssigt.

Vi skal arbejde med mindfulness, meditation, bevægelse i form af yoga, qi gong og vandring. Der vil være udveksling med partner og korte skriveøvelser. I det omfang vejret tillader det, vil vi praktisere nogle af øvelserne udendørs.

Uanset baggrund for at deltage, så vil du her opleve:

Tid til selvomsorg
Nærvær og ro
Sansning og dybere kontakt med krop, tanker og sind
Klarhed, fordybelse og ny indsigt
EN PAUSE til at mærke efter, hvor du er i dit liv, og hvad der egentlig er behov for

Retreatet indeholder:

Undervisning og vejledning fra ankomst til afrejse
Fælles madlavning (hver deltager medbringer et bidrag til måltiderne. Nærmere oplysninger følger. Denne form er med til at gøre kursusprisen billigere)

Overnatninger i enkelt eller delt dobbeltværelse (der vil være et tillæg for enkelt værelse)
Dele badeværelser

I løbet af dagene skal man være indstillet på at deltage i mindre opgaver omkring madlavning og opvask. Vi bidrager alle med mad tilberedt hjemmefra. Nærmere oplysninger kommer.

Retreatet afholdes på Danakilde www.danakilde.dk ved Rørbæk Sø.

Tidspunkt:

Lørdag d. 29.8. kl. 10.00 til mandag d. 31.8. kl. 15.00.

Priser:

1.300kr på enkeltværelse.
1.100kr på dobbeltværelse.
Dækker overnatning og leje af lokale.

Vedrørende COVID19, så sørger vi for at vi passer godt på hinanden. Vi følger de anvisninger der er givet; ekstra rengøring, afspritning af håndtag mv., udluftning og god afstand til hinanden i kursuslokale og ved måltiderne.

For selve kurset gives frivillig donation på sidste kursusdag.

Tilmelding sker ved at indbetale kursusbeløbet på konto 6180-1055740999, mærket LOGI, samt at sende en tilmelding i blokken til højre. Du er først sikker på en plads, når du har indbetalt beløb for overnatning. Beløbet tilbagebetales ikke efter 10. august 2020.

Tilmeldingsfrist: 10. august 2020

Tilmelding