Stilheds dag 17. maj 2020 på Himmelbjerggården

Stilheds dag

Som en måde at give dig selv omsorg eller som en forfriskning i forhold til praksis med mindfulness, får du hermed muligheden for at deltage på MBSR mindfulness stilheds dagen.

Intentionen med stilheds dagen er at skrue ned for hverdagens distraktioner (computer, smartphone, tv, smalltalk etc) og i stedet træne nærværet gennem meditativ praksis.

Når distraktioner minimeres, har vi nemmere ved at mærke vores krop og opdage sindets tendenser. Vores andre sanser intensiveres, og vi kan opleve dufte, smage og visuelle indtryk med større nærvær. Stilheden vil også tydeliggøre, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med større opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer. Stilheden kan med andre ord give os en slags opvågnen både til nuet og til egne mønstre og tendenser.

Tidspunkt:                                Søndag d. 17. Maj 2020  kl. 9.30 til 16.00

Sted:                                           Hovedbygningen på Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Tilmelding:                              Tryk på den røde blok nederst på siden. Skriv dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer i feltet, der dukker op og husk at tilføje kursets titel. Du er først sikret en plads, når kursusbeløbet er indbetalt. Ved afbud efter d. 1. December tilbagebetales kursusbeløbet ikke.

Pris og betaling:                    Kr. 650,-.

Tilmeldingsfrist:                  4. maj 2020

Beløbet indbetales til konto: 6180 4500867995. Du er først sikret en plads, når beløbet er indbetalt.

PROGRAM:

Stilheds dagen indledes med en introduktion til dagens program samt en kort præsentation af deltagerne. Herefter bevæger vi os ind i “stilhedens rum” med en vekselvirkning mellem praksis med yoga, liggende bodyscan, gående og siddende meditationer. Alle øvelser bliver guidet, så du skal blot tillade dig, at afspænde tanker, krop og sind og lade dig blive ledt på vej til et mere stille sted i dig selv hele dagen igennem. Der bliver god tid om eftermiddagen til at afrunde stilheden og igen genoptage samtalens kunst med mulighed for at dele erfaringer fra dagen.

MEDBRING:

Tæppe, yogamåtte, sokker og varmt tøj (enkelte af de gående meditationer vil vi praktisere udendørs)

Frokostret til fælles frokostbord (mere om dette når kursusdagen nærmer sig)

Tilmelding